Tekst bovenin slideshow

24/7 Telefonisch bereikbaar!

Alert Loodgietersbedrijf logo
Alert Loodgietersbedrijf
Lekkage toilet - Loodgieter alert Welkom op de site van Alert Loodgietersbedrijf
Lekkage Toilet

Een lekkage in het toilet? Snel en vakkundig verholpen.

Een lekkage in het toilet, u heeft het waarschijnlijk al eens meegemaakt. Vanuit het niets ontdekt u in uw toiletruimte een grote plas water rondom de onderkant van de toiletpot. Indien het geen incident betreft, maar blijft terugkomen dan heeft u lekkage aan uw toilet of aan de afvoer. Bij Alert Loodgietersbedrijf verhelpen wij een lekkage in het toilet snel en vakkundig.

Lekkage in een zwevend of vast toilet

Met een zwevend toilet wordt bedoeld een toilet dat niet steunt op de grond, maar hangt aan de muur. Deze toiletten zijn vaak net iets lichter uitgevoerd dan de standaard vaste toiletten. Elk toilet is verbonden met de binnen riolering. Niet elk toilet is echter op een goede manier aangesloten op de riolering. Vaak worden 90 graden verbindingen gebruikt of een te smalle verbinding. Met name bij zwevende toiletten worden vaak verkeerde constructies toegepast waardoor het wachten is op problemen. Een lekkage in het toilet is dan een kwestie van tijd. Wilt u meer informatie of advies over uw situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Grotere kans op lekkage in het toilet bij zwevend toilet

De potentiële neerwaartse druk van een zwevend toilet op de afvoerleiding is groter dan bij een vast toilet; hier zult u meestal problemen door krijgen. Bij een vast toilet is het mogelijk dat er door een verzakking van de riolering de aansluiting op de wc afscheurt of er een kleine scheur ontstaat door allerlei krachten. In ieder geval zullen er plassen ontstaan en vaak ook verstoppingen waardoor er onvoldoende of niet doorgespoeld kan worden.

Neem direct contact op met Alert Loodgietersbedrijf om uw lekkage te verhelpen of voor vrijblijvend advies over uw situatie.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Alert Loodgietersbedrijf logo
Alert Loodgietersbedrijf

Stel uw vraag

Lekkage Toilet

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
loodgieter-Alert-badkamer-wasbak-leiding
loodgieter-Alert-badkamer-wasbak-leiding
Loodgieter-Alert-badkamer-wasbak
Loodgieter-Alert-badkamer-wasbak
Alert-Loodgieter-badkamer-impressie
Alert-Loodgieter-badkamer-impressie
Loodgieter-Alert-dak-lekkage
Loodgieter-Alert-dak-lekkage

© Alert Loodgietersbedrijf 2020 , Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM